Alles over Jef Schuur

Foto-credits: Pieter D'Hoop

Les Patrons Cuisiniers organiseren opnieuw Patrons Chef's Table

Zondag 28 januari 2024 organiseren de bevriende chefs van Les Patrons Cuisiniers voor het tweede jaar op rij Patrons Chef's Table. In de Beurs van...

Jef Schuur van sterrestaurant Bij Jef

Sterchef Jef Schuur gastheer Seasonality Symposium voor koks

Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te...

Citroen Rozemarijn ijs Credits: Bakeplus

Chefs over ijsbereiding: 'Investeer in apparatuur'

Met zelfgemaakt dessertijs kun je je als ondernemer onderscheiden. Het ijs bereiden is helemaal niet zo moeilijk, ervaren chefs Arjan Suijkerbuijk en...

Nadine Mögling met Jef Schuur van restaurant Bij Jef

Gault&Millau 2022: Gastvrouw van het jaar

Nadine Mögling van restaurant Bij Jef uit Den Hoorn op Texel is door restaurantgids Gault&Millau verkozen tot Gastvrouw van het Jaar 2022. Dit is...

Margo Reuten

Relais & Chateaux: chefs maken box voor jaarwisseling

Box voor jaarwisseling. De kerstboxen zijn nog maar net de deur uit nu drie chefs van Relais & Châteaux zich - net als veel collega's - richten op...

Chefs Relais & Châteaux: meer duurzame vis op de kaart

Chefs Relais & Châteaux: meer duurzame vis op de kaart

Elf chefs van hotel- en restaurantlabel Relais & Châteaux zetten zich in om meer duurzame en lokale vis op de kaart te krijgen. Jef Schuur en Nadine...

Bijzonder diner van Jef Schuur en Luc Kusters

Bijzonder diner van Jef Schuur en Luc Kusters

Luc Kusters en Jef Schuur gaan, net als Edwin Vinke en Menno Post eerder deden, een experimenteel diner bereiden in het Lloyd Hotel in Amsterdam. Luc...

SVH Meestertitel Jef Schuur van Bij Jef* Texel

SVH Meestertitel Jef Schuur van Bij Jef* Texel

Jef Schuur, van Bij Jef op Texel heeft donderdag 21 april zijn Meesterproef SVH Meesterkok succesvol afgelegd. Hiermee is Texel een tweede SVH...

Mutaties Les Patrons Cuisiniers: twee nieuw, vier weg

Mutaties Les Patrons Cuisiniers: twee nieuw, vier weg

Lars van Galen ('t Lansink, Hengelo) en Jos Grootscholten (Perceel, Capelle aan den IJssel) zijn maandag 2 februari tijdens het Jaardiner bij Bij Jef...

Richard van Oostenbrugge over positie Bord'eau in Lekker 2015

Richard van Oostenbrugge over positie Bord'eau in Lekker 2015

Tweesterrenrestaurant Bord'eau in Hotel de l'Europe is de snelste stijger in de Lekker gids voor 2015. Het restaurant van chef Richard van...