
Met zelfgemaakt dessertijs kun je je als ondernemer onderscheiden. Het ijs bereiden is helemaal niet zo moeilijk, ervaren chefs Arjan Suijkerbuijk en...
Met zelfgemaakt dessertijs kun je je als ondernemer onderscheiden. Het ijs bereiden is helemaal niet zo moeilijk, ervaren chefs Arjan Suijkerbuijk en...
Nadine Mögling van restaurant Bij Jef uit Den Hoorn op Texel is door restaurantgids Gault&Millau verkozen tot Gastvrouw van het Jaar 2022. Dit is...
De kerstboxen zijn nog maar net de deur uit nu drie chefs van Relais & Châteaux zich – net als veel collega’s – richten op een smakelijke...
Elf chefs van hotel- en restaurantlabel Relais & Châteaux zetten zich in om meer duurzame en lokale vis op de kaart te krijgen. Jef Schuur en Nadine...
Luc Kusters en Jef Schuur gaan, net als Edwin Vinke en Menno Post eerder deden, een experimenteel diner bereiden in het Lloyd Hotel in Amsterdam. Luc...
Jef Schuur, van Bij Jef op Texel heeft donderdag 21 april zijn Meesterproef SVH Meesterkok succesvol afgelegd. Hiermee is Texel een tweede SVH...
Lars van Galen (’t Lansink, Hengelo) en Jos Grootscholten (Perceel, Capelle aan den IJssel) zijn maandag 2 februari tijdens het Jaardiner bij Bij Jef...
Tweesterrenrestaurant Bord'eau in Hotel de l'Europe is de snelste stijger in de Lekker gids voor 2015. Het restaurant van chef Richard van...
Bij Jef op Texel behoort tot de snelste stijgers in de Lekker-gids van 2015. Het bedrijf stijgt van plek 63 naar 56 en is na Bord'eau (+23) de...
Nadine Mögling is officieel SVH Meestergastvrouw. De mede-eigenaar van het met één Michelinster bekroonde restaurant Bij Jef in Den Hoorn op Texel...