Alles over Joris Bijdendijk

Joris Bijdendijk, Jacob Jan Boerma, Richard van Oostenbrugge en Jarno Eggen (vlnr)

Bijdendijk, Boerma, Eggen en Van Oostenbrugge tippen Michelin-favorieten

De spanning loopt op; over minder dan een week zijn de nieuwe Michelinsterren in Nederland bekend. Misset Horeca vroeg vier absolute kanonnen naar...

foto Nadia ten Wolde

Joris Bijdendijk over gevolg van duurzaamheid in Rijks*: 'Dat zag ik niet aankomen'

Joris Bijdendijk heeft hele duidelijke ideeën hoe restaurants duurzamer kunnen worden, zo vertelde hij tijdens het Future Menus Chefs Connect, een...

Joris Bijdendijk

Joris Bijdendijk over relevant blijven als restaurant: 'Je móet continu bijschaven'

Aanpassingsvermogen in de horeca is misschien wel belangrijker dan ooit, vertelde Joris Bijdendijk tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van New Chefs on...

World's 50 Best Restaurants #33 El Chato komt koken bij restaurant Wils*

World's 50 Best Restaurants #33 El Chato komt koken bij restaurant Wils*

Op 21 en 22 maart koken chef Joris Bijdendijk en chef Álvaro Clavijo samen tijdens een tweedaags gastchef evenement op het open vuur bij restaurant...

Foto-credits: Chantal Arnts

Binnenkijken bij het nieuwe Rijks*

De deuren van restaurant Rijks* zijn na een grote verbouwing weer geopend. 'De afgelopen maanden is er door het hele team waanzinnig hard gewerkt en...

Nog maar twee Nederlanders in Top 100 opgenomen bij The Best Chef Awards

Nog maar twee Nederlanders in Top 100 opgenomen bij The Best Chef Awards

Nog niet zo lang geleden stonden er nog tien Nederlandse chefs in de Top 100 van The Best Chef Awards, in de lijst van 2023 zijn er dat nog maar...

Fotocredits:  Rinze Vegelien

Goede 'personeelshap' in horeca belangrijk: Joris Bijdendijk deelt tips en tricks

Het ontbreekt nog wel eens aan tijd en creativiteit om aandacht te besteden aan de 'personeelshap' in de horeca. 'Maar om de sfeer en energie te...

Fotocredits:  Rinze Vegelien

Joris Bijdendijk laat restaurants doormeten op duurzaamheid: 'We moeten af van onderbuikgevoel'

De Low Food-beweging organiseerde een symposium met als thema 'Move away from gut feeling'. Sterchef Joris Bijdendijk liet zijn restaurants doormeten...

Zo maak je écht duurzame impact in de gastronomie

Zo maak je écht duurzame impact in de gastronomie

Low Food Symposium biedt praktische handvatten aan food-innovators, onderzoekers, productontwikkelaars, chefs, boeren, beleidsmakers en ondernemers...

Friso van Amerongen nieuwe chef-kok jubilerend Rijks*

Friso van Amerongen nieuwe chef-kok jubilerend Rijks*

Friso van Amerongen gaat per augustus 2023 aan de slag als chef-kok bij RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum dat volgend jaar 10 jaar bestaat.