Keurmerken

ProFri beloont Paul Honings voor 'uitblinkend vakmanschap'
Snackbar Friecoenda in Brunssum is door ProFri bekroond met het 'Goed Gefrituurd'-keurmerk. De vakvereniging voor professionele frituurders heeft...

Onderzoek laat zien: 'Viswijzer staat duurzaamheid in de weg'
Mensen kiezen steeds vaker voor duurzame vis. Keurmerken moeten de consument helpen om bewuste keuzes te maken. Echter, zo blijkt uit zojuist...

EKO-keurmerk Horeca voor Eetwinkel Royaal Belegd
Royaal Belegd in Sneek heeft het EKO-certificaat voor horeca gekregen. Het is de enige eetboutique in Friesland met biologische certificering. De...

359 hotels in Nederland hebben een Green Key certificaat
In totaal ontvangen 673 accommodaties voor recreatie, vakantie en zakelijke markt een Green Key certificaat voor 2021. Daarvan zijn 359 hotels en 53...

Directeur Nederlands Frituurcentrum: 'Werk juist nu aan behalen keurmerken'
'Het is juist in deze tijd belangrijk om te werken aan het behalen van keurmerken.' Directeur Frans van Rooij van het Nederlands Frituurcentrum stelt...

Nieuw label waarmee hotels laten zien wat ze doen tegen corona: Checked by NSF
In juni dit jaar is NSF International in Nederland en België gestart met het verificatieprogramma Checked by NSF. Met dit label kunnen hotels hun...

Accor en Bureau Veritas lanceren label voor hygiënemaatregelen
Hotelmerk Accor en Bureau Veritas, specialist op het gebied van van testen, inspectie en certificeringen, hebben een label ontwikkeld dat aantoont...

VISwijzer opgenomen in nieuw EKO/Green Key-keurmerk
Green Key en Stichting EKO-keurmerk hebben de handen ineengeslagen om tot een gecombineerd keurmerk te komen voor horecaondernemingen. Het nieuwe...

Nieuw vegetarisch keurmerk brengt rangschikking in vega-aanbod horeca
Het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants is vorige week gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk doet met zijn indeling in niveaus recht...

De Goede Snackbar: 'Van voer naar bewuste voeding'
Voor chef-kok Eric van Veluwen is het bijna een levensmissie: koken met biologische producten. Dat deed hij ook al in zijn eigen restaurant(s) voor...