
In de horeca is geen product wat zo breed inzetbaar is als koffie. En ook zijn er weinig producten waar een hogere marge op te maken is. Wil jij de...
In de horeca is geen product wat zo breed inzetbaar is als koffie. En ook zijn er weinig producten waar een hogere marge op te maken is. Wil jij de...
Omwille van de snelheid en misschien ook een beetje de angst voor het onbekende, kiezen nog altijd maar weinig grote horecabedrijven voor...
Kies je voor de lékkerste kop koffie of voor véél koppen lekkere koffie? Hoe bepaal je wat voor jóuw horecazaak de ideale espressomachine is? Niels...
Van het belang van de koffiemolen tot het opnieuw opschuimen van eerder gebruikte melk en van filterkoffie tot wijn serveren in een koffiebar. In dit...
Door je koffieapparatuur regelmatig en op de juiste wijze schoon te maken, voorkom je hygiëneproblemen en een vervelende bijsmaak aan je koffie....
Tal van nieuwe producten verrijken de koffiebranche, zoals een cold brew van de tap, een designkraan waar direct vijf watersoorten uit komen of een...
Nederland is een echt melkkoffieland. Minstens twee derde van de koffiedranken die in de horeca worden bereid, betreft een variant waarin...
Nestlé Professional introduceert een nieuw self serve koffie concept. Met dit nieuw ontworpen zelfbedieningskoffieautomaat krijgt koffie voor...
Om een beeld te krijgen hoe het staat met koffie in de Nederlandse horeca, hield Misset Horeca de jaarlijkse Koffie-enquête onder zo’n 1000...
Weinig ondernemers staan stil bij de risico’s die medewerkers lopen als ze hele dagen achter de espressomachine aan het werk zijn. Maar het...