Alles over Kruiden en Specerijen

Verstegen vernieuwt met oog voor traditie en innovatie

Verstegen vernieuwt met oog voor traditie en innovatie

Verstegen tilt het professionele assortiment naar een hoger niveau met een mooie merkoptimalisatie. De producten exclusief voor de professionele chef...

Bresc lanceert 'BBQ & Grill Experience' met 8 nieuwe producten

Bresc lanceert 'BBQ & Grill Experience' met 8 nieuwe producten

Bresc, specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten, introduceert een compleet nieuwe BBQ & grill reeks met acht nieuwe producten: marinades...

Rob Baan van Koppert Cress introduceert vanille van Nederlandse bodem.

Koppert Cress teelt Nederlandse vanille: 'Wij hebben high end vanille, geen tandenstokers'

Vanille is een van de duurste specerijen en het telen ervan blijkt geen peulenschil. Na jaren experimenteren introduceert Koppert Cress nu als eerste...

Koppert Cress lanceert Nederlandse premium kwaliteit Planifolia-vanille

Koppert Cress lanceert Nederlandse premium kwaliteit Planifolia-vanille

Koppert Cress heeft een exclusief assortiment aan Nederlandse premium kwaliteit Planifolia-vanille gelanceerd, een orchideeënsoort die pas na drie...

Rubs maken: 'Kies voor een uniek ingrediënt'

Rubs maken: 'Kies voor een uniek ingrediënt'

Rubs zijn het afgelopen jaar flink in populariteit gestegen. Het leukste is om ze zelf te maken. Rubs maken is helemaal niet moeilijk. Maak eerst een...

Bresc introduceert Premium basilicum pesto

Bresc introduceert Premium basilicum pesto

Bresc, specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten, komt met de Premium basilicum pesto; een pesto met een smaakbeleving die de verse...

Dit zijn de Verstegen-sauzen van nu

Dit zijn de Verstegen-sauzen van nu

Het familiebedrijf Verstegen wil iedereen laten genieten van lekker eten. Dat doet het bedrijf al sinds 1886. 'Met dat doel creëren we de lekkerste...

(foto Enrico)

Steeds meer wereldse smaken in de keuken

Het gebruik van eigen, onderscheidende kruidenmixen in de horeca neemt toe. Chef-koks willen graag op een snelle en gemakkelijke manier een unieke...

Bierproeverij in Hortus Botanicus Amsterdam

Bierproeverij in Hortus Botanicus Amsterdam

Bierbrouwer Lowlander houdt donderdag 19 april een bierproeverij in de Hortus Botanicus in Amsterdam. De Amsterdamse brouwt zelf ook botanisch.

(C) Roel Dijkstra Fotografie

Nieuwe uitdaging voor Dave Zwaartman van Restaurant Aan zee

Chef-kok én herborist Dave Zwaartman van Restaurant Aan Zee heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Hij start een speciale opleiding voor koks.