Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Kruiden en Specerijen

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Santa Maria15 okt. 25

    Gesponsord Santa Maria brengt oost-mediterrane smaken naar de horeca

    De oost-mediterrane keuken verovert de horeca. Paulig Pro introduceert daarom de Santa Maria Eastern Med range: zes smaakmakers die chefs direct inspiratie en gemak bieden. Van kruidige Za'atar en Shawarma Seasoning tot romige Tahini Sauce en pittige Harissa Sauce - ontwikkeld voor de professionele keuken en perfect voor moderne menukaarten.

  • De witte bollen met hun groene stengels in de Beemster.Gesponsord
    Gesponsord
    Kruiden en Specerijen14 jul. 25

    Gesponsord 'We willen chefs het gemak bieden van een culinaire knoflookbasis voor de mise-en-place'

    In de Beemsterpolder groeit een bijzonder ingrediënt dat steeds vaker zijn weg vindt naar professionele keukens: verse Beemster knoflook. De witte bollen met hun kenmerkende groene stengel zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een verfijnd smaakprofiel dat het verschil maakt op het bord.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Kruiden en Specerijen9 okt. 24

    Gesponsord Meer dan smaak: Verstegen vernieuwt assortiment voor de professionele keuken

    Verstegen tilt het professionele assortiment naar een hoger niveau met een mooie merkoptimalisatie. De producten exclusief voor de professionele chef en de versspecialist stromen langzaam de schappen in met een nieuwe look & feel.

  • Horeca16 jun. 22

    Bresc lanceert 'BBQ & Grill Experience' met 8 nieuwe producten

    Bresc, specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten, introduceert een compleet nieuwe BBQ & grill reeks met acht nieuwe producten: marinades op waterbasis, glazes voor unieke smaak en glans en een fruitige salsa voor de perfecte topping.

  • Rob Baan van Koppert Cress introduceert vanille van Nederlandse bodem.
    Eten & Drinken18 feb. 22

    Koppert Cress teelt Nederlandse vanille: 'Wij hebben high end vanille, geen tandenstokers'

    Vanille is een van de duurste specerijen en het telen ervan blijkt geen peulenschil. Na jaren experimenteren introduceert Koppert Cress nu als eerste vanille van Nederlandse bodem. Minder foodmiles dan vanille van Madagaskar en een meer gecontroleerde teelt, wat de consistentie in kwaliteit ten goede komt.

  • Horeca11 jan. 22

    Koppert Cress lanceert Nederlandse premium kwaliteit Planifolia-vanille

    Koppert Cress heeft een exclusief assortiment aan Nederlandse premium kwaliteit Planifolia-vanille gelanceerd, een orchideeënsoort die pas na drie jaar peulen geeft.

  1. Vacatures

  2. Hotelschool The Hague

    Rooms Division Instructor

    Hotelschool The Hague logo
  3. FreshRecruitment

    Internationaal Accountmanager

    FreshRecruitment logo
  4. Optisport

    Locatie Manager (Horeca, Theater en Events) - Boxmeer

    Optisport logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Rubs maken: 'Kies voor een uniek ingrediënt'
  2. Bresc introduceert Premium basilicum pesto
  3. GesponsordDit zijn de Verstegen-sauzen van nu
  4. Steeds meer wereldse smaken in de keuken
  5. Bierproeverij in Hortus Botanicus Amsterdam
  6. Nieuwe uitdaging voor Dave Zwaartman van Restaurant Aan zee
  7. Wespen op terras? Kruidnagel op tafel
  8. Kruiden en specerijen: Wat is hot?
  9. Ontdekkingstocht naar culinair (on)kruid
  10. Wildpluk-kalender: wat kun je wanneer plukken?
  11. Op jacht naar eetbare planten: 10 wildpluk-tips
  12. Ontzouten
  13. Lunch met minder zout leidt niet tot compensatiegedrag
  14. Twee winnaars bij Zeeuwse kookwedstrijd
  15. Edwin Vinke start met verkoop zeewaterproducten
  1. Minder zout in Nederlandse voedingsmiddelen
  2. Zomerse herbewerking van snert met thee
  3. Video: chefs over de volgende revolutie in hun keuken
  4. Groenten
  5. Video: signature dish Syrco Bakker*
  6. Video: culinair jammen met de JRE: chefs en gerechten
  7. Blog: Noma: 21 gerechten in 100 minuten
  8. Video: signature dish Chris Naylor*
  9. Blog: 'Werken in de horeca; meer dan leuk lachen alleen
  10. Koen van der Plas Talentvol Sommelier GaultMillau 2014
  11. Blog: Tijd voor een chocoladesommelier
  12. GaultMillau nomineert vijf talentvolle sommeliers
  13. Lopen
  14. Het ultieme advies: van ordertaking naar adviseren
  15. Eind oktober start tweede Heerlijk10Daagse
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen