Lseven Boxtel
Verstegen vernieuwt met oog voor traditie en innovatie
Verstegen tilt het professionele assortiment naar een hoger niveau met een mooie merkoptimalisatie. De producten exclusief voor de professionele chef...
Verstegen tilt het professionele assortiment naar een hoger niveau met een mooie merkoptimalisatie. De producten exclusief voor de professionele chef...
Bresc, specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten, introduceert een compleet nieuwe BBQ & grill reeks met acht nieuwe producten: marinades...
Vanille is een van de duurste specerijen en het telen ervan blijkt geen peulenschil. Na jaren experimenteren introduceert Koppert Cress nu als eerste...
Koppert Cress heeft een exclusief assortiment aan Nederlandse premium kwaliteit Planifolia-vanille gelanceerd, een orchideeënsoort die pas na drie...
Rubs zijn het afgelopen jaar flink in populariteit gestegen. Het leukste is om ze zelf te maken. Rubs maken is helemaal niet moeilijk. Maak eerst een...
Bresc, specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten, komt met de Premium basilicum pesto; een pesto met een smaakbeleving die de verse...
Het familiebedrijf Verstegen wil iedereen laten genieten van lekker eten. Dat doet het bedrijf al sinds 1886. 'Met dat doel creëren we de lekkerste...
Het gebruik van eigen, onderscheidende kruidenmixen in de horeca neemt toe. Chef-koks willen graag op een snelle en gemakkelijke manier een unieke...
Bierbrouwer Lowlander houdt donderdag 19 april een bierproeverij in de Hortus Botanicus in Amsterdam. De Amsterdamse brouwt zelf ook botanisch.
Chef-kok én herborist Dave Zwaartman van Restaurant Aan Zee heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Hij start een speciale opleiding voor koks.