Nel Schellekens (archiefbeeld Misset Horeca)

Nel Schellekens, voormalig eigenaresse van Restaurant De Gulle Waard in Winterswijk, gaat later dit jaar weer koken voor gasten. In juni opent Het...

Wild verwerken van kop tot kont

Een wild dier is niet gestorven om maar voor een deel gebruikt te worden, vindt Hans Richel, chef-kok van restaurant De Tapperij in Den Haag. Daarom...

Topchefs en hun zomergerechten

De zomer is in volle gang en alhoewel de temperatuur buiten soms wat tegenvalt, wordt er in de keukens van de restaurants volop gewerkt. Zomerkleuren...

Restaurant De Gulle Waard te koop

Chef-kok Nel Schellekens maakte in januari van dit jaar bekend dat ze stopt met Restaurant De Gulle Waard in Winterswijk. Nu gaat ook het pand de...

Nel Schellekens

Restaurant De Gulle Waard uit Winterswijk sluit haar deuren eind dit jaar. De zaak van chef Nel Schellekens en gastheer Henk den Herder staat bekend...

Gulle Waard Puurste Restaurant 2014

Gasterij de Gulle Waard in Winterswijk is verkozen tot Puurste Restaurant van Nederland 2014. De Gulle Waard liet Restaurant Dwars in Amsterdam en...