Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

22 augustus 2025

  • Restaurant Week22 aug. 25

    Nationale Restaurant Week 2.0: strengere selectie, maar méér beleving

    Vanaf 1 september start de vernieuwde Nationale Restaurant Week.

  • Van links naar rechts: Lucas de Beaumont, Dion de la Croix, Bas Lenoire, Hans Paul Nieskens en horecamakelaar Leon Keppels.
    Overname22 aug. 25

    Restaurant Vino&Friends in Maastricht wordt overgenomen door Noir Label Group

    Het Italiaanse restaurant Vino&Friends in Maastricht is overgenomen door Noir Label Group van Hans Paul Nieskens en Lucas de Beaumont, bekend van de horecazaken Noon en Complex in Maastricht en Mijnstreek in Heerlen.

21 augustus 2025

  • Sven Sallaerts (l) en Joseph de Jong
    Herinrichting en Renovatie21 aug. 25

    Pesca Amsterdam verbouwt en deelt opnieuw winst met personeel

    Eigenaren Sven Sallaerts en Joseph de Jong gaan hun visrestaurant Pesca in Amsterdam na tien jaar verbouwen. Het vlaggenschip van de Pescagroep sluit vanaf eind augustus vijf dagen de deuren voor een korte renovatie.

18 augustus 2025

  • Digitalisering18 aug. 25

    Amerikaans onderzoek: 'Bijna alle hoteliers investeren in contactloze technologie'

    Datagedreven analyses helpen gastervaringen in 2025 vorm te geven. 96% van de (Amerikaanse) hoteliers investeert dit jaar in contactloze technologie. Technologie maakt gepersonaliseerde, mensgerichte ervaringen mogelijk.

  • Openingen18 aug. 25

    Simon Witmaar opent in oktober eigen restaurant Vita Lente

    Nadat restaurant Coulisse* door omstandigheden moest sluiten gingen partners Tim van der Molen en Simon Witmaar ieder hun eigen weg.

15 augustus 2025

  • Chef-kok15 aug. 25

    Bas Diepenbroek nieuwe chef Restaurant Judith

    Bas Diepenbroek is de nieuwe chef van Restaurant Judith, het fine dining restaurant van Kasteel Engelenburg.

  • foodtrends15 aug. 25

    Low Food presenteert onderzoek over en recepten met kastanje

    Na onderzoek, proeven en experimenteren presenteert Low Food een publicatie vol recepten met kastanje. Van frikandel en kombucha tot brioche, de kastanje is verrassend veelzijdig, zo blijkt.

14 augustus 2025

  • Medewerker in dienst14 aug. 25

    Werken met hitte: zo zorg je goed voor je medewerkers

    Werken met hitte kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om medewerkers te beschermen tegen de warmte en de zon?

  • Herinrichting en Renovatie14 aug. 25

    Ron Gastrobar Bij de C wordt omgebouwd tot Ron Gastrobar Indonesia

    Ron Gastrobar Bij de C in Bloemendaal wordt getransformeerd tot Ron Gastrobar Indonesia.

  • Spaghetteria Jan Hanzenstraat in Amsterdam.
    Italiaans14 aug. 25

    Spaghetteria breidt uit via franchise en tekent tweede partnervestiging

    Spaghetteria, bekend van haar verse pasta, heeft een nieuwe groeistrategie omarmd door samen te werken met lokale franchisepartners.

  • Interieur en Inrichting14 aug. 25

    14 tips voor de perfecte routing in je restaurant

    Een goede routing in je restaurant is essentieel voor zowel de efficiëntie van je personeel als het comfort van je gasten.

13 augustus 2025

  • Jonnie Boer13 aug. 25

    Een ode aan Jonnie Boer op de Caribische eilanden

    Met drie bijzondere diners op Curaçao en Bonaire brachten een groep topchefs eind juli een eerbetoon aan Jonnie Boer.

  • Kimberly Storm, Jesse Franzen en Timo Sleegers.
    Openingen13 aug. 25

    Jesse Franzen opent zijn eigen zaak in Amsterdam-Zuid: Restaurant Franzen

    Chef Jesse Franzen opent, na steeds in andermans keukens te hebben gewerkt, nu zijn eigen zaak in Amsterdam-Zuid: Restaurant Franzen.

  • Tessa van de Wouw en Bram Venhorst van Bouchot (foto: Kevin Theunis)
    Openingen13 aug. 25

    Restaurant Bouchot opent in voormalig pand van De Lindehof: 'Het klassieke stramien laten we los'

    In een pand vol horecahistorie, het voormalige De Lindehof in Nuenen, openen Tessa van de Wouw en chef Bram Venhorst binnenkort hun restaurant Bouchot. Na jarenlang in de topgastronomie te hebben gewerkt, kunnen ze het eindelijk op hun eigen manier doen. 'Er komt geen linnen op tafel, daar zit het hem niet in. Als ik iemand z'n broodje nog een keer door de saus zie halen, dan ben ik blij.' 

12 augustus 2025

  • Pannenkoekenrestaurant Hendrik in Amsterdam
    Openingen12 aug. 25

    Le Garage in Amsterdam wordt verbouwd tot pannenkoekenrestaurant

    In het pand van het voormalige restaurant Le Garage in Amsterdam van wijlen Joop Braakhekke, worden vanaf dit najaar pannenkoeken gebakken. Familierestaurant Hendrik opent er dan de deuren, als tweede vestiging.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Fresh Recruitment

    Accountmanager

    Fresh Recruitment logo
  3. 't Zusje Maastricht

    Franchisenemer 't Zusje Maastricht

    't Zusje Maastricht logo
  4. W.U.I. ONE B.V. " What's Up India"

    Zelfstandig werkend kok II

    W.U.I. ONE B.V. " What's Up India" logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen