De voordelen én noodzaak om een erkend leerbedrijf te worden in de horeca
Het loont de moeite om erkend leerbedrijf in de horeca te zijn. Voor zowel de leerling als de meester. Maar hoe word je dat? En wat zijn de voordelen?
Het loont de moeite om erkend leerbedrijf in de horeca te zijn. Voor zowel de leerling als de meester. Maar hoe word je dat? En wat zijn de voordelen?
Beginnende Nederlandse koks die graag stage willen lopen bij toprestaurant De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, krijgen daar van hun opleiding zeker niet...
'De kok in de klas', een programma van Het Voedseleducatie Platform ging dit voorjaar de 5e editie in. Het doel is om kinderen in de laatste klassen...
De Veranda in Amsterdam legt gasten op het terras in de watten. Het leverde de nummer 1 positie op in de Terras top 100 2022. Medewerkers worden...
De leerbedrijven die gaan strijden voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024 zijn in alfabetische volgorde: Brasa bar & kitchen in Purmerend,...
Nu het nog altijd lastig is om voldoende gekwalificeerd personeel te vinden, verschuiven sommige ondernemers de focus naar zelf opleiden. Zeker bij...
Het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein en de Koffieschool in Utrecht slaan de handen ineen om - met ingang van het nieuwe schooljaar -...
Een selecte groep werkzoekende Amsterdammers is gestart met een gespecialiseerde opleiding tot bartender. Zij krijgen hiermee een kans op de...
Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.
Samen met Hotel van der Valk, Novotel, Hyatt Place, Intercity en Steigenberger Hotel biedt het Nova College de mbo 4 opleiding voor Hotelmanagement...