
Chef-kok Martijn Kajuiter en zijn team bij WSHS in Gouda werken in een monumentaal pand, waardoor de logistiek in en rond de keukens niet ideaal is....
Chef-kok Martijn Kajuiter en zijn team bij WSHS in Gouda werken in een monumentaal pand, waardoor de logistiek in en rond de keukens niet ideaal is....
Hoewel de interesse in elektrische bakwanden toeneemt, is het marktaandeel nog niet echt groot. Wat houdt ondernemers tot nu toe tegen? We zetten de...
Van matzwart tot RVS: die bakwanden hebben we allemaal al wel eens gezien. Maar er lijkt een nieuwe beweging te ontstaan. Het is mogelijk om te...
In de showroom van Qbtec in Woerden is een opvallende verschijning te zien: een bakwand met kunst van Herman Brood. Maar niet alleen de uitstraling...
Een casco pand inrichten als sfeervolle cafetaria: dat is best een uitdaging. Sander van Zuidam opende een half jaar geleden de deuren van Family...
Marco en Ingeborg Poel van het Swolsch Friethuys hebben eindelijk de bakwand in huis die ze al lange tijd wilden hebben. Hij ziet er niet alleen...
Qbtec staat op de Horecava met drie nieuwe bakwanden. Daarbij richt de bakwandenleverancier uit Woerden zich op duurzaamheid, capaciteit, gemak en...
ProFri gaat het frituurketelonderzoek onderbrengen in een aparte stichting, de Stichting Ketelkwestie. Dat is één van de stappen die de vakvereniging...
De Rotterdamse snackbar Tante Nel heeft vanaf nu twee veganistische snacks op het menu staan. Eigenaar Kevin de Roos is al een tijdje bezig met deze...
ProFri en het Nederlands Frituurcentrum hebben de uitspraken over bakwanden van Kiremko gerectificeerd. Het onderzoek naar lekkende frituurketels...