1. Esmee Grimminck is de eerste afgestudeerde plant-based chef van Nederland
  2. De Beren opent nieuwe vestiging in Helmond
  3. Fotoverslag Hoofdjurytour Terras Top 2025
  4. De logica achter goede werkkleding bij Nielz: 'Blije medewerkers stralen werkplezier uit'
  5. Italiaanse horecaketen 60 Seconds to Napoli vestigt zich in Rotterdam
  6. De Toppr van mei: Robin Lindhout, eventmanager bij Sunset Beachbar
  7. Nazka maakt het verschil met Boliviaanse en Peruaanse wijnen
  8. Beau restobar brengt Parijse grandeur naar Rotterdam
  9. Helft Nederlanders overnachtte afgelopen drie jaar in binnenlands hotel
  10. Nieuwe gm's bij Leonardo Hotels
  11. Salsa Shop opent flagshipstore in Amsterdamse Reguliersbreestraat
  12. Duurzaam boetiekhotel en restaurant Bent opent in Oisterwijk
  13. NVWA: Toename spoedsluitingen in horeca door plaagdieren
  14. Wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start
  15. De film die Gault&Millau maakte als eerbetoon aan De Librije is nu te zien
  1. Stefan Melcherts nieuwe general manager Sofitel Legend The Grand Amsterdam
  2. Van een oké- naar een topterras
  3. De Toppr van januari: Michiel de Boer - WestCord Fashion Hotel Amsterdam
  4. Multifunctioneel restaurant Copain opent in Amsterdam Noord
  5. Bekendste feestcafé van Nederland krijgt facelift
  6. 10 innovaties vanaf de Horecava: van dessert drinks tot mocktails met puur sap
  7. Opening Aziatisch Paviljoen in het teken van de hotpot
  8. Hawaiian Poké Bowl opent in Rotterdam twee nieuwe vestigingen
  9. Le Pain Quotidien breidt uit: eerste franchise in Nederland
  10. CBS: 'Horecabedrijven beoordelen schuldenlast vaakst als problematisch'
  11. Silver Beachclub failliet verklaard
  12. Cafetaria Doklanden in Delfzijl hoofdprijswinnaar Verantwoord Frituren
  13. Rijdend restaurant Rottertram zoekt eindhalte
  14. Pieter Jan Kruithof van De Groene Lantaarn** wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs
  15. Restaurant Wok! Utrecht keert eerste dividend uit aan aandeelhouders