Alles over Rober Willemsen

Bar Bistro Loevetdie wint publieksprijs 'Fijnste Franse Restaurant 2023'

Bar Bistro Loevetdie wint publieksprijs 'Fijnste Franse Restaurant 2023'

Bistro LOEVetDIE in Rotterdam heeft de publieksprijs 'Fijnste Franse Restaurant 2023' gewonnen. De Franse ambassadeur in Nederland reikte de prijs...

Afscheidsblog KHN-voorzitter: 'Blijf bij elkaar'

Op 7 maart kwam er na 7 jaar een einde aan mijn landelijk voorzitterschap van Koninklijke Horeca Nederland. Ik kijk terug op een geweldig enerverende...

Robèr Willemsen: 'Stopgolf of overdrachtsgolf?'

Om diverse redenen is de faillissementsgolf in de horeca nog uitgebleven. De verwachting is dat die golf alsnog komt als het terugbetalen van de...

Robèr Willemsen: 'We zullen toekomstbestendig moeten ondernemen'

Nog even door de koude, natte dagen heen bijten en dan komt de zon en stromen de terrassen weer vol. De afgelopen jaren zijn terrassen steeds...

(c) Roel Dijkstra Fotografie

KHN-voorzitter Robèr Willemsen zwaait af: 'Mensen zijn de horeca gaan waarderen'

Toen Robèr Willemsen in 2016 KHN-voorzitter werd, was hij eigenaar van drie horecabedrijven. Hij wilde zich twee dagen per week inzetten als...

Robèr Willemsen met zijn partner Joyce de Jong.

Café Melief Bender kan na verbouwing weer jaren mee

Melief Bender aan de Oude Binnenweg in Rotterdam, met een geschiedenis die teruggaat tot 1876, is heropend na een verbouwing van 14 maanden....

De toekomst is nu

Nog een paar weken en dan is het weer zover, dan gaat de Horecava van start. Ik kijk er iedere keer naar uit en ben na afloop ook blij dat het erop...

Nieuwe energie gevraagd

De afgelopen jaren hebben horecaondernemers veerkracht laten zien. En nu, na ruim 2 jaar corona, wordt er opnieuw energie en creativiteit van ons...

Onderneem met een groen hart

Duurzaam ondernemen is niet nieuw, maar staat door verschillende ontwikkelingen weer wat hoger op de agenda. Ook in de horeca zetten ondernemers...

Weer een duit in het zakje: ondernemers worden in verdiencapaciteit beperkt

We vallen van de ene crisis in de andere en keer op keer doet de horeca een duit in het zakje. Twee jaar corona, een torenhoge inflatie, grote...