KHN zoekt opvolger voor voorzitter Robèr Willemsen

KHN zoekt opvolger voor voorzitter Robèr Willemsen
Robèr Willemsen, voorzitter Koninklijke Horeca Nederland.

Robèr Willemsen stopt als voorzitter van KHN. Zijn termijn verstrijkt in januari 2023. Om die reden zoekt Koninklijke Horeca Nederland een opvolger voor Willemsen.

Robèr Willemsen is al 6 jaar KHN voorzitter en mag niet meer bijtekenen. Naast voorzitter is hij ondernemer en mede-eigenaar van zeven horecabedrijven, waaronder Muller & Co, Melief Bender en De Pui.

KHN Voorzitter

Wie zoekt KHN? ‘Een toegewijde én sympathieke ondernemer die zich wil inzetten voor het collectief. Iemand met verbindende eigenschappen én een scherpe blik op de horeca van overmorgen.’

Voor 18.000 horeca ondernemers

Brancheorganisatie KHN vertegenwoordigt 18.000 horecaondernemers en meer dan 250.000 horecamedewerkers. Landelijk en lokaal.

'Ruimte om te ondernemen'

KHN: ‘We hebben één doel: we willen dat horecaondernemers ruimte krijgen om te kunnen ondernemen en streven naar een toekomstbestendige branche voor onze leden en hun medewerkers.’

Belangrijke thema’s zijn personeel, toerisme, en een eerlijk speelveld. Maar ook nieuwe thema’s vragen om aandacht van de nieuwe KHN voorzitter, zoals duurzaam ondernemen en innovatie en digitalisering.

Alleen horeca ondernemers in bestuur KHN

KHN wordt landelijk geleid door een bestuur dat inclusief Robèr Willemsen bestaat uit vier KHN-leden, allen ondernemers, die zijn benoemd door de Ledenraad.

'Discussie niet uit de weg gaan'

Het landelijk bestuur ziet toe op de uitvoering van onze ambities en zorgt samen met de KHN-directeur en de ongeveer honderd medewerkers van het bedrijf KHN dat KHN ook de komende jaren een toonaangevende brancheorganisatie is én blijft.

Landelijk bestuurslid Saskia Geraeds: ‘Binnen ons bestuur heerst een ontspannen sfeer. Discussies gaan we niet uit de weg, maar we hebben altijd respect voor elkaars mening.’

Naar het volledige functie profiel >>