
Ze zijn jong, hebben een enorme drive, een grote dossierkennis en durven te verrassen met onbekende wijnen. De nieuwe lichting sommeliers is...
Ze zijn jong, hebben een enorme drive, een grote dossierkennis en durven te verrassen met onbekende wijnen. De nieuwe lichting sommeliers is...
Margot Los van Café Parlotte in Amsterdam is door restaurantgids Gault&Millau verkozen tot Sommelier van het Jaar 2023. Dit is maandag 13 februari...
Alcoholvrije dranken in de horeca zijn in opkomst, ook als het gaat om alcoholvrije wijn. Wijnspecialisten hebben nog steeds wat moeite met...
Sommelier Fallon Hoog Antink treedt in de voetsporen van Simon Veldman bij restaurant Vermeer in Amsterdam. Veldman verruilde vorige zomer Vermeer na...
Lendl Mijnhijmer stopt eind januari als wine director en maître van restaurant Bougainville* in Amsterdam. Na vijf jaar heel hard werken wil hij even...
Kim Veldman, voormalig eigenaar van driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen, heeft een nieuwe uitdaging gevonden.
Dat sherry bekendstaat als dat drankje waar oma vroeger een literfles van scoorde voor een gulden of vijf, doet het imago van de versterkte,...
Hoe haal je meer rendement uit je wijnkaart? Volgens experts doe je dat niet alleen door in te spelen op de wensen van de gast maar ook door slimme...
Priscilla van der Voort, sommelier van restaurant Waterproef in Scheveningen, combineert in de herfst graag rode wijn met vis. Voor Misset Horeca...
Jan Gaastra heeft het team van zijn Groningse restaurant Bisque aan de voorkant versterkt met een nieuwe maître/sommelier.