1. Wijnkeuring van de Lage Landen 2025: dit zijn dit jaar de beste wijnen van Nederland en België
  2. Sommelier Edgaras Razminas verruilt De Rozario voor restaurant FG**
  3. Een goede wijnkaart samenstellen en de service verbeteren: topsommeliers geven tips
  4. Sem Beks maakt De Librije nog wat trotser: wéér een meestertitel erbij in Zwolle
  5. Hoe ga je als ondernemer om met kurkengeld? Twee topsommeliers delen tips en tricks
  6. Derde editie van Chefs Jam komt eraan, met topteams en culinaire zwaargewichten in de jury
  7. Saskia Smeenk (Daalder*) wint Prix Joseph Perrier en is Champagne Sommelier 2025
  8. Restaurant Nazka wil Peruaanse roots uit de keuken combineren met wijn uit Zuid-Amerika
  9. Sommelier Steijn Eckmann van 212** naar Ratatouille* Food&Wine
  10. Waarom Thérèse Boer op de cover staat van Misset Horeca: 'We zijn ingehaald door de tijd'
  11. Nieuwe maître sommelier bij Restaurant Karel 5*
  12. Casimir Evens en Lotte Bloem openen bistro, boetiekhotel en wijnbar tegenover Odille*
  13. Jelle van Ravenstein nieuwe sommelier Restaurant Wolfslaar*
  14. Deze sommeliers kiezen voor ongewone wijnen bij gewone kerstgerechten
  15. Blijdschap bij winnende Michelincollega's van restaurant Showw*
  1. Sommelier van het Jaar bij Michelin is Lendl Mijnhijmer van Showw*
  2. Johan Kragtwijk sluit zich aan bij team van De Nederlanden*
  3. Amsterdam schrapt culinair evenement van sterchef Jonathan Zandbergen
  4. Welke wijnopleidingen zijn er en waarvoor leiden ze op?
  5. Hoe maak je een goede wijnkaart?
  6. Thomas Groeneveld behaalt titel Advanced Sommelier in Australië: 'Ging best lekker'
  7. Wijnen van topproducenten uit Italië zijn nu beter bereikbaar voor horeca
  8. Alma Bistro Breda geopend door Wouter van Laarhoven en Malou Hagenaars
  9. Bjorn van Aalst is nieuwe maître van restaurant SAAM
  10. Sommelier vertrekt bij Merlet* en gaat aan de slag met Jonathan Zandbergen
  11. Mees List: steunpilaar en hoofdsommelier van Noma***
  12. Bij Bistro à Vin Somm staat de sommelier in de keuken
  13. Sommelier Sascha Holzkämper opent Somm Bistro à Vin in Weesp
  14. Hoe prijs je je wijn niet het restaurant uit?
  15. Cindy Borger, maître van Restaurant De Groene Lantaarn**, slaagt voor Meesterproef