Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Texel

  • Bierbrouwers9 okt. 23

    Oudste café van Texel is nu proeflokaal van alle brouwerijen op het eiland

    Het oudste café van Texel heeft een nieuwe bestemming. Café De Zwaan heet nu Tessels Proeflokaal De Zwaan. Conceptueel een groot verschil: alle vijf brouwerijen van het eiland in vloeibare vorm aanwezig, tap én fles. Gastvrouw Sita Mijwaard raakte bijna bij toeval betrokken bij de zaak.

  • Openingen11 aug. 23

    Kook Atelier op Texel heropent met volledig nieuw restaurant en eigen boomgaard

    Restaurant Kook Atelier, wat hoort bij boutique hotel Op Oost op Texel, heropent de deuren na een intensieve verbouwing, waarbij eindelijk een volledig nieuw restaurant werd gebouwd. Ook wordt een 6 hectare tellende fruitboomgaard even verderop het eiland onderdeel van het culinaire ondernemersstel Joram Timmerman en Valerie Jongeneel.

  • Restyling5 jun. 23

    Vogelthema en natuurlijke materialen bij restyling hotel Prins Hendrik

    Prins Hendrik, een hotel met restaurant en bungalowpark op Texel, heeft het hotel en restaurant volledig gerestyled en het aantal kamers uitgebreid. Daarbij is veel gebruikgemaakt van natuurlijke materialen en kleuren en komt het thema 'vogels' nadrukkelijk terug.

  • Hotel5 aug. 22

    Bij Jef ontvangt vijfde hotelster

    Boetiekhotel Bij Jef van het met een Michelinster bekroonde restaurant, kreeg van Hotelsterren het hoogste aantal sterren toegekend.

  • Bij Op Oost en Kook Atelier is een belangrijke rol weggelegd voor de Waddenzee. Foto's: Nikki Natzijl.
    Eten & Drinken23 jun. 22

    Op Oost haalt bijna alles van Texel: De rauwe smaak van de Wadden

    Boutique hotel Op Oost kookt in het bijbehorende restaurant Kook Atelier volgens het principe van nordic & botanical cuisine, waarbij zoveel mogelijk producten van maximaal zo'n 15 kilometer van het restaurant komen. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor de eigen eetbare tuin en de Waddenzee, op een paar honderd meter van het bedrijf. Valerie Jongeneel en Joram Timmerman creëerden, in combinatie met het 12 kamers tellende hotel, een bijzondere plek.

  • Heino Huizing, te midden van partner Sita Mijwaard en  compagnon Niels Witte.
    Café16 mei 22

    Texelse café-ondernemer Heino Huizing (52) overleden

    Heino Huizing, ondernemer van café De Slock op Texel is donderdag 12 mei onverwacht overleden. Het café is geopend voor condoleances.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Hotel Op Oost met restaurant Het Kook Atelier lid van Small Luxury Hotels of the world
  2. Cor Honkoop vertrekt als directeur Texelse Bierbrouwerij
  3. Grote brand verwoest restaurant grand cafe 'Bij Joost' op Texel
  4. Nieuwe uitstraling Texelse Bierbrouwerij én Skuumkoppe in blik
  5. Van der Valk Hotels zet toekan op Hotel De Pelikaan Texel
  6. 'Hoe dan ook: Texelse Bierbrouwerij zal altijd op Texel blijven'
  7. Heineken neemt Texelse Bierbrouwerij volledig over
  8. 't Vogelhuis op Texel vrijwillig dicht om coronabesmettingen
  9. Horeca op Texel maakt vuist tegen personeelstekort op het eiland
  10. 50 jaar Texels café De Slock
  11. Texels café De Slock viert 50-jarig jubileum
  1. Hotel Groep Texel uitgebreid met vierde hotel
  2. Horecainterieur: Vis van Beek op Texel
  3. Gastropaviljoen XV: jaarrond gastronomie in Texels paviljoen
  4. De Smulpot na 65 jaar verkocht door familie Huizinga
  5. De 12 Balcken op Texel: kroeg op het Wad
  6. SVH Meestertitel Jef Schuur van Bij Jef* Texel
  7. Texelse Bierbrouwerij nieuw lid Nederlandse Brouwers
  8. Horeca kan koken met Texelse zilte groenten
  9. Binnenkijken bij vernieuwd restaurant Hotel Opduin - Texel
  10. Snaaidoos in bed op Valentijnsdag
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen