Intratuin Maastricht
De Toppr van februari: Kevin Marchant, barmanager van The Dublin House in Zwolle
Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerkers in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.
Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerkers in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.
Voor horecaondernemers die streven naar bijzondere whisky-ervaringen voor hun gasten, presenteert Misset Horeca de nieuwste introducties in de wereld van whisky. Een opkomst van Nederlandse distillaties en verfijnde Schotse creaties verrijken de markt. Hierdoor ontstaat een inspirerende toevoeging voor de gedistilleerde kaart met Nederlandse en Schotse whisky's. Bekijk de smaakvolle innovaties.
Goede whisky komt uit Schotland, Ierland of de VS. Toch? Niet helemaal: aan dat rijtje kan inmiddels ook Nederland worden toegevoegd. Nederlandse whisky's scoren de laatste jaren op internationale wedstrijden en inmiddels telt ons land zo'n 30 serieuze whiskydistilleerderijen, verspreid over bijna alle provincies. Voor horecazaken een mooie mogelijkheid eens een lokale whisky op de kaart te zetten. Sinds enkele explodeert de interesse voor whisky van Nederlandse bodem.
Puur, on the rocks of in the mix: whisky is regelrechte verwennerij voor je gasten. Whisky is een veelzijdige drank om je gasten, bijvoorbeeld na een smakelijk diner, langdurig van te laten genieten. Wij dromen alvast dat het zo snel weer mogelijk is: Wereldse whisky's - hoe laat je je gasten optimaal genieten?
Het pand waar voorheen Café de Donder in huisde, is nu de locatie voor de nieuwe Sumventure Flightbar. De flightbar serveert telkens drie drankjes die soepel in elkaar overlopen en dit kan in Economy Class (€20), Business Class (€35) of First Class (€50).
Johnnie's Winterwalk is een ware winterse wandeling in het glas. Deze highball is makkelijk te bereiden en de ideale drank voor de koude dagen.