Fresh Recruitment
Tom Hamaekers van Boscafé De Nachtegaal heeft succesvol winterterras: '30 procent meer omzet'
Tom Hamaekers van Boscafé De Nachtegaal draait 30 procent extra omzet dankzij een slim opgezet winterterras.
Tom Hamaekers van Boscafé De Nachtegaal draait 30 procent extra omzet dankzij een slim opgezet winterterras.
Wil je dit najaar opvallen met je drankenkaart? Maak een winterse drankenkaart met huisgemaakte chocolademelk, bokbieren met gelaagde smaken en herfstige cocktails.
Wie als horecaondernemer nog nooit een winterterras heeft opgebouwd, moet nú toeslaan.
De regels voor een winterterras verschillen sterk per gemeente. Wat bij de een wel mag, is bij de ander verboden. Ondernemers dienen bij hun gemeente goed te informeren naar de mogelijkheden. En begin op tijd. Vergunningsaanvragen kunnen lang duren.
Wat zet je op de menukaart van je winterterras? Misset Horeca verdiepte zich in de trends voor gerechten op het winterterras en zette tips op een rij.
Nu de stoelen en tafels de stalling ingaan, wat tips voor het schoonmaken en onderhouden van je terrasmeubilair.