Aziatisch: van traditioneel tot innovatief GaultMillau 2013

Aziatisch: van traditioneel tot innovatief GaultMillau 2013

De Aziatische restaurants in deze gids: Chinees, Indonesisch, Japans, Thais en gecombineerde keukens. Uiteenlopend van puur en authentiek tot innovatieve fusion.

PuntentotaalNaam bedrijfPlaats bedrijf
16Yamazato (Hotel Okura)Amsterdam
15HanTing CuisineDen Haag
15The RafflesDen Haag
14Anak DepokDen Dolder
13Asian GloriesRotterdam
13Chang-IAmsterdam
13DynastyAmsterdam
13The Flying DragonAkersloot
13Four Seasons Asian DiningRotterdam
13Madame CheungHoorn
13Mandarin PalaceDen Haag
13Memories of AsiaArnhem
13Royal MandarinHilversum
13ShiroDen Bosch
13SpandershoeveHilversum
13TaoEnschede
13Tai WuRotterdam
13Tandjong PirokArum
12Four SeasonsMonnickendam
12GeishaAmsterdam
12Jiu.nuEindhoven
12De MangerieHilversum
12MochiDen Haag
12Nieuw Nan KingEindhoven
12OniDen Haag
12Oriental 128Amsterdam
12The Oriental SwanSoesterberg
12Sala ThaiEindhoven
11A-fusion Food&DrinksAmsterdam
11AlexanderLeiden
11Bunga MelatiAlphen
11Crystal PalaceEindhoven
11Cuisine SapphireAmstelveen
11Fong ChenOosterbeek
11Indonesisch rest GaroedaDen Haag
11MitsukuniAmsterdam
11PhuketScheveningen
11UmamiDen Haag
11UmamiUtrecht