nieuws

Crisismenu bij restaurant Dorset

Restaurant

Onder het motto ‘Bezuinig door uit eten te gaan’ presenteert het Bornse restaurant Dorset Mansion de hele maand maart een speciaal crisismenu van dinsdag tot en met vrijdag.

Crisismenu bij restaurant Dorset

‘Dit is de eerste activiteit in 2009: wij bezuinigen op de prijs van uw diner’, aldus chef-eigenaar Willem Dankers. Hij vervolgt: ‘Het Dorset Mansion House lijkt niet een locatie waar de recessie zich als eerste laat voelen’, stelt Dankers. ‘We hebben voldoende grandeur om ons door mindere tijden heen te slaan. Met deze actie bezuinigen wij voor onze gasten.’

Crisisprijs

Het crisismenu omvat een driegangen verrassingsmenu voor 29,50 euro en is er ook in een vegetarische variant. Op de ingrediënten wordt zeker niet bezuinigd, aldus de chef-kok. ‘Het is een topmaaltijd voor een crisisprijs. Maar deze actie past wel bij ons. Bovendien denk ik dat we er veel mensen een plezier mee doen.’

Reserveren kan alleen via de website van het restaurant. De eetgelegenheid in het Twentse Borne is gesitueerd in een statige Victoriaanse villa.