nieuws

Drie beste restaurants Euro-Toques bekend

Restaurant

Hotel-restaurant De Meulenhoek in Exloo, landhuishotel & restaurant De Bloemenbeek in De Lutte en restaurant De Wachter in Alblasserdam maken kans op de titel Euro-Toques Restaurant van het Jaar 2012.

Drie beste restaurants Euro-Toques bekend

De drie leden zijn door de restaurantorganisatie als beste beoordeeld tijdens de bezoeken en daardoor geplaatst voor de finale. Maandag 9 januari om 13.00 uur wordt tijdens de Horecava de winnaar bekendgemaakt.

Tot dit jaar vond de uitreiking in januari plaats tijdens de Limburgse EFFF. Omdat die Maastrichtse beurs is verschoven naar oktober 2012, heeft Euro-Toques gekozen voor een ‘verhuizing’ naar de Horecava in de Amsterdamse RAI.

Bistro Sharlot in Ulvenhout werd eind januari gekozen tot restaurant van het jaar voor 2011, ook wel de Gero Restaurantprijs genoemd. Het jaar daarvoor ging Gasterij De Gulle Waard in Winterswijk met de titel aan de haal.

Reageer op dit artikel