nieuws

Eerste pop-up wijnbar in Amsterdam

Restaurant

In Nederland is de eerste pop-up wijnbar geopend. The Pop-Up Bar is gevestigd in een tijdelijk leegstaande ruimte in de Marnixstraat in Amsterdam. Na vier weken verdwijnt de pop-up wijnbar weer.

Eerste pop-up wijnbar in Amsterdam

Het gaat om een plek waar wijnliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een nieuwe hippe plek om wat te drinken en uit te gaan de komende vier weken 41 kwalitatief hoogstaande wijnen en champagnes kan proeven, zo staat te lezen in het persbericht.

Een van de initiatiefnemers van The Pop-Up Wine Bar, Elvira Wilthagen, stelt dat het concept overal gevoerd kan worden. ‘Een wijnbar trekt alle soorten wijnliefhebbers aan, aangevuld met mensen die gevoelig zijn voor hypes en altijd op zoek zijn naar nieuwe en bijzondere ervaringen in een stad’.

De wijnbar is een initiatief van Bubbles & Wines Amsterdam, East Village Concepts, Just out of the Box en By the glass. De pop-up wijnbar draait half december weer de kurk op de fles en vertrekt uit de Marnixstraat.

Reageer op dit artikel