nieuws

Gerenommeerd restaurant in Roison brandt af

Restaurant

Het taverne-restaurant Beau Vallon in Roisin is volledig in vlammen opgegaan. Het restaurant is bekend in het Noorden van Frankrijk. Er vielen geen slachtoffers.

Gerenommeerd restaurant in Roison brandt af

Het vuur ontstond in de keuken van het etablissement, waar de kok vlees aan het braden was. De zoon van de restauranthouders werd gewaarschuwd door zijn vader en stormde naar boven om de boel te blussen, maar het was te laat: alles stond in lichterlaaie.

Het vuur breiddde zich over het hele gebouw uit in tien minuten. De brandweer van Quiévrain moest grote middelen inzetten. De bovenverdieping van de zaak werd volledig vernietigd. De begane grond, waar het restaurant is gevestigd, liep veel waterschade op.

Reageer op dit artikel