nieuws

Maker videogames opent restaurant

Restaurant

In Japan is een opvallend themarestaurant geopend. In Capcom Bar in Tokio zijn gerechten verkrijgbaar die gerelateerd zijn aan populaire videogames. De gerechten op de kaart worden beschreven als nogal bizar.

Maker videogames opent restaurant

Woensdag opende Capcom Bar zijn deuren. Het restaurant staat volledig in het teken van videogames afkomstig uit de koker van maker Capcom. Het gaat onder andere over de spellen Resident Evil en Street Fighter.

Op de menukaart prijken een aantal opvallede gerechten. Zoals bijvoorbeeld een gerecht met hersenen, met een knipoog naar de Resident Evil-serie, of een aan het spel Phoenix Wright gerelateerde steekwapen van gefrituurde uienringen. Naast eten en drinken is het ook mogelijk om in Capcom Bar te gamen.

Het is niet het eerste themarestaurant dat onlangs werd geopend in Azië. Recent ging in Tapei het Hello Kitty Sweets Café open, een horecazaak gerelateerd aan het snoezig witte katje met een strikje in het haar genaamd Hello Kitty.

Reageer op dit artikel