nieuws

Michelin-debutant kookt bij Krasnapolsky

Restaurant

Chef-kok André Gerrits van restaurant ’t Amsterdammertje, in november beloond met zijn eerste eigen Michelinster, gaat koken in het NH Grand Hotel Krasnapolsky.

Michelin-debutant kookt bij Krasnapolsky

Gerrits gaat een eenmalige samenwerking aan met chef Jan Schramowski van het Krasnapolsky hotel om te koken tijdens het Amsterdam Business Award-gala op 17 maart 2011.

Vorig jaar was het Ron Blaauw die samen met chef-kok Schramowski kookte voor de gasten van het businessgala. Omdat dit zo’n uitdagende en leerzame ervaring was voor beide keukenbrigades is besloten er dit jaar een vervolg aan te geven. Dit keer dus samen met de brigade van ’t Amsterdammetje uit Loenen aan de Vecht.

‘t Amsterdammertje maakt deel het uit van de HME-group waarvan tweesterrenkok Ron Blaauw culinair directeur is. Blaauw is een van de leermeesters van Gerrits en stond hem terzijde bij de opstart van ’t Amsterdammertje.

Reageer op dit artikel