nieuws

Oeuvreprijs voor afwezige Cees Helder

Restaurant

Cees Helder heeft de GaultMillau Oeuvreprijs 2007 gewonnen. De gepensioneerde kok van restaurant Parkheuvel in Rotterdam kreeg de prijs van eerbetoon voor zijn lange, succesvolle kookcarrière. Helder was maandagavond bij de prijsuitreiking zelf afwezig.

Oeuvreprijs voor afwezige Cees Helder

Cees Helder werkte meer dan dertig jaar in het vak en kroop in die tijd langzaam maar zeker naar de absolute top. De chef-kok schopte het zelfs tot Europese top en behaalde als eerste Nederlandse eetgelegenheid drie Michelinsterren. Afgelopen jaar deed hij zijn zaak over aan Erik van Loo. Vanwege vakantie kon Helder zijn oeuvreprijs niet zelf in ontvangst nemen.

Let op: extra nieuwsbrieven

November gidsenmaand. De internetredactie van Misset Horeca brengt de komende maand alle nieuwtjes over de culinaire gidsen op onze site en in onze nieuwsbrieven. Nog geen nieuwsbriefabonnee? Schrijf u nu in.

Reageer op dit artikel