nieuws

Parkheuvel, Boreas en De Leuf in actiemaand DiningCity

Restaurant

Drie tweesterrenrestaurants doen in de maand juli mee aan een speciale actie van Dining City, ook organisator van de acties Dining with the Stars en de Restaurantweek. De toprestaurants bieden in de rustige zomermaand gasten een zesgangenmenu aan – diner of lunch – voor 100 euro.

Parkheuvel, Boreas en De Leuf in actiemaand DiningCity

Parkheuvel in Rotterdam, De Leuf in Ubachsberg en Boreas in Heeze doen mee aan deze zomeractie die de naam ‘tweesterrenmaand’ heeft meegekregen.

Diningcity.com heeft de actie onder meer gemeld in haar e-mail nieuwsbrief. In tegenstelling tot de bekende acties duurt deze tweesterrenactie niet een week, maar een hele maand. De Belgen kunnen deze week voor het eerst gebruik maken van Dining with the Stars. Er doen zo’n dertig sterzaken maken.

Reageer op dit artikel