nieuws

Samenwerking cateraars voor hapjesservice

Restaurant

En weer is een nieuw concept geboren op de markt van partycatering. Het luistert naar de naam Hapjes aan huis. Bijzonder is daarbij dat er door diverse cateraars verspreid over het land wordt samengewerkt.

Samenwerking cateraars voor hapjesservice

De initiatiefnemers van Hapjes aan huis willen ‘invulling geven aan de groeiende behoefte aan thuiscatering op niveau’. Het concept betreft een samenwerkingsverband van verschillende cateraars door heel het land.

‘Dit betekent dat via hapjesaanhuis.nl overal in het land hetzelfde aanbod, dezelfde prijs en dezelfde kwaliteit geleverd wordt. Dus wat vandaag op de personeelsborrel in Amsterdam een succes is, kan ook morgen op de familiereünie in Zwolle geserveerd worden’, wordt gemeld in een persbericht.

Reageer op dit artikel