nieuws

Ron Blaauw start hotdogzaak in Amsterdam

Restaurant

Ron Blaauw start een nieuw horecabedrijf. De topkok en eigenaar van RON gastrobar opent binnenkort The Fat Dog, een zaak waar ambachtelijke hotdogs worden geserveerd.

Ron Blaauw start hotdogzaak in Amsterdam

Dat laat Blaauw weten op de Facebook-pagina van Ron gastrobar. ‘Noem ’t een wijn/cocktailbar, noem ’t een hotdogtent; ’t kan allebei. Geïnspireerd door Bubbledogs in Londen – a champagnebar that does not serve caviar – start Ron Blaauw binnenkort een nieuw concept in de Pijp, genaamd The Fat Dog’, aldus de melding.

Blaauw: Bij The Fat Dog kun je terecht voor ambachtelijke hotdogs met de meest heerlijke toppings onder het genot van bubbels, een goed glas wijn of gin tonic. Oftewel: the best of 2 worlds. Wordt vervolgd…’.

Momenteel wordt gewerkt aan het bouwen van een team. Blaauw zoekt personeel voor zowel de keuken als de bediening. Wanneer The Fat Dog de deuren opent, is niet bekend.

Reageer op dit artikel