nieuws

Restaurant China in Capelle dicht

Restaurant

Restaurant China in Capelle aan de IJssel is gesloten. Het restaurant eindigde in 2011 op de zeventiende plek in de Misset Horeca Chinese Restaurant Top 100. De eigenaresse heeft de beslissing om te stoppen zelf genomen.

Restaurant China in Capelle dicht

Eigenaresse Koi Cheng besloot na 43 jaar te stoppen met haar restaurant China. ‘Ik ben bedroefd een florerend restaurant, met een grote vaste klantenkring, te moeten sluiten. Er zijn geen opvolgers en er zijn geen koks gevonden met voldoende kennis en ervaring voor ons Chinese kwaliteitsrestaurant.’

Restaurant China begon als een traditioneel eenvoudig Chinees-Indisch restaurant om uit te groeien tot een Chinees specialiteitenrestaurant, met nationale en internationale waardering. Het restaurant aan het Slotplein is begin deze maand gestopt.
In 2011 werd China zeventiende in de Misset Horeca Chinese Restaurant Top 100. Het jaar ervoor stond de zaak op plek 14. De Top 100 Chinese Restaurants is twee keer uitgebracht.

Reageer op dit artikel