nieuws

Chefs Revolution 2018: ‘Geheim restaurant op parkeerdek’

Restaurant 4178

Chefs Revolution 2018 belooft weer het nodige te bieden, vertelt Jonnie Boer aan Misset Horeca. Internationale topchefs, een thema met de Nederlandse provincies en het gebruik van het parkeerdek van de parkeergarage naast De Librije. Boer: ‘Daar komt een ‘soort van geheim restaurant.’

Chefs Revolution 2018: ‘Geheim restaurant op parkeerdek’

De vierde editie van Chefs Revolution vindt plaats op 9 en 10 september in Zwolle. Iedere editie weten Jonnie en Thérèse Boer de grootste namen uit de culinaire wereld naar Zwolle te halen. Jonnie Boer: ‘We zijn ook nu weer druk bezig met grote namen. Maar dat is nog niet zo eenvoudig.’

Grote vis

Boer zegt in ieder geval aan Japanse en Amerikaanse collega’s te denken. ‘Maar begin november ga ik in Spanje koken op een evenement. Daar zie ik veel van die jongens en ga ik ze overhalen naar Zwolle te komen.’ Wanneer die eerste namen naar buiten komen weet Boer nog niet. ‘We zullen medio januari de namen waarschijnlijk voorzichtig naar buiten brengen. Maar als ik nou een hele grote vis aan de haak sla, gooi ik het wel op Twitter.’

Bekijk de foto’s van Chefs Revolution 2016

De Provincies op Chefs Revolution

Het programma van Chefs Revolution 2018 staat nog behoorlijk in de steigers vertelt de driesterrenchef. ‘Naast de programmering met topchefs willen we ook iets gaan doen met de 12 provincies. Jonnie Boer De Librije World's 50 BestNederland verdient echt de aandacht en wellicht dat we bijvoorbeeld stands met streekgerechten uit iedere provincie neerzetten en daar een internationale topchef mee laten koken. Maar het kunnen ook zes provincies zijn en de volgende editie weer zes.’

Video-interview met Jonnie en Thérèse Boer over Chefs Revolution 2016

Geheim Restaurant

Tot slot wil Jonnie Boer ook nog wel kwijt dat ook het parkeerdek van de parkeergarage naast De Librije gebruikt gaat worden. Veel kan de chef er nog niet over kwijt. ‘In het park gaan we het wat anders aanpakken waardoor we ruimte nodig hebben. Daarom gaan we het parkeerdek van de parkeergarage gebruiken en daar komt een soort geheim restaurant.’ De chef hult zich nog in nevelen over de precieze invulling daarvan. ‘Maar de kans is er dat de chefs er gaan koken.’

Reageer op dit artikel