nieuws

Jonnie en Thérèse Boer maken data Chefs (R)evolution 2018 bekend

Restaurant 4886

Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle hebben de data bekendgemaakt van hun culinaire event Chefs (R)evolution in Zwolle. Het event dat elke twee jaar plaatsvindt, wordt in 2018 gehouden op 9 en 10 september.

Jonnie en Thérèse Boer maken data Chefs (R)evolution 2018 bekend
Jonnie en Thérèse Boer van De Librije

De driesterrenchef en zijn echtgenoot, gastvrouw en sommelier Thérèse, organiseren het ‘avant-garde cuisinefestival’ Chefs Revolution 2018 samen met Carola en Thomas Ruhl en het team van Port Culinaire.

Een line-up is nog niet bekend. Tijdens eerdere edities van Chefs (r ) evolution wisten Jonnie en Thérèse Boer grote namen vanuit de hele wereld naar Zwolle te halen.

Het wordt de vierde editie van het culinaire event in Zwolle, na 2016, 2014 en 2012. De komende weken en maanden zullen meer details bekend worden gemaakt. In 2016 organiseerde het echtbaar Boer een paneldiscussie, diverse kookdemonstraties van internationale topchefs, een boerenmarkt en culinaire wedstrijden.

Foto’s Chef Revolution 2016

 

 

Reageer op dit artikel