nieuws

Sligro Venlo is heropend

Restaurant 957

De volledig verbouwde Sligro-vestiging in Venlo is heropend. Paul Pollux (restaurant Aubergine), René Brienen (restaurant Brienen aan de Maas), Hans van Wolde (restaurant Beluga), Sandra Ysbrandy (Bekend van o.a. het NPO-programma Tijd voor Max) en Stanley Mooren (vestigingsdirecteur Sligro Venlo) verrichten gezamenlijk de officiële openingshandeling.

Sligro Venlo is heropend
Henk Schipper, Paul Pollux, René Brienen, Stanley Mooren, Sandra Ysbrandy, Hans van Wolde.

Speciaal voor de opening staan er op dinsdag 28 november inspirerende masterclasses van sterrenchefs en interessante kookdemonstraties op het programma. Topkoks, waaronder de Michelinchefs René Brienen van Brienen aan de Maas* in Well, Paul Pollux van Aubergine* in Steyl, Hans van Wolde van Beluga** in Maastricht, Erik van Loo van Parkheuvel** in Rotterdam en Ron Blauw van Ron Gastrobar* in Amsterdam hebben hun medewerking verleend. Daarnaast zijn er proeverijen, interessante masterclasses door lokale horecahelden, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer.

Sligro Venlo: 6.500 vierkante meter

Afgelopen maanden zijn alle afdelingen van Sligro Venlo gefaseerd verbouwd. Het resultaat is 6.500 m2 groothandel in het nieuw, inclusief een compleet nieuwe versafdeling met een divers dagvers aanbod vlees, vis, wild & gevogelte, AGF en brood & banket.

Reageer op dit artikel