nieuws

Geslaagd? Dan mag je gratis eten in één van de restaurants van Ron Blaauw

Restaurant 3495

‘Heb jij of heeft een van je kinderen de examens gehaald? Petje af! Om deze superprestatie te vieren mogen alle geslaagden gratis eten bij een van onze Gastrobars of bij restaurant Nacarat’, zo meldt Ron Blaauw op Facebook.

Geslaagd? Dan mag je gratis eten in één van de restaurants van Ron Blaauw

De scholieren die het diploma hebben gehaald mogen gratis dineren of lunchen tussen 14 en 21 juni. Reserveren kan via Rongastrobar.nl o.v.v. ‘geslaagd’ (1 geslaagde per tafel).  Ron Blaauw vraagt de studenten wel om de cijferlijst mee te nemen. ‘Wij kunnen niet wachten je te feliciteren!’

‘Gekkenhuis’

‘We hebben het verleden jaar ook gedaan. Was gekkenhuis’, vertelt Ron Blaauw aan Misset Horeca. ‘Het is gewoon leuk om jonge mensen in het zonnetje te zetten en ze op zo’n manier kennis te laten maken met je restaurants.’ Hoewel het niet het doel is, zo stelt Blaauw, leverde het vorig jaar wel een aantal nieuwe medewerkers op. ‘Ze zijn nu klaar met school en door gesprekken aan tafel leidde het ertoe dat we drie of vier jongeren een vakantiebaan konden aanbieden. Een aantal daarvan is nu nog ambulant.’ Een mooie bijkomstigheid aangezien Ron Blaauw het een struikelblok noemt om goed personeel te krijgen.

Eten in Gastrobar Paris is om die reden niet meer mogelijk. Blaauw heeft zijn Gastrobar aan het Kleine Gartmanplantsoen in Amsterdam – om de hoek bij het Leidseplein – gesloten. Ron Blaauw heeft dit bedrijf verkocht. ‘We willen echt wel, maar gebrek aan personeel staat verdere groei in de weg. Het is lastig in Amsterdam en ik kon de kwaliteit van de service niet handhaven’, zei hij eerder tegen Misset Horeca. Personeel is echt het grootste struikelblok om verder te groeien. Ik heb een bepaalde kwaliteit voor ogen en die kon ik niet meer handhaven.’ De medewerkers van Paris zijn bij de andere bedrijven van Ron Blaauw ondergebracht.

Ron Blaauw: Amsterdam ontploft

Ron Blaauw zegt ook nu weer dat in zijn ogen Amsterdam ontploft. Hij pleite eerder zelfs voor een restaurant-stop. ‘Er zijn zo veel restaurants en er komen er nog zo veel bij. Iedereen wil goede mensen hebben dus de druk is groot. Helaas lukte het mij niet om het plaatje rond te krijgen. Dat is ook ondernemen: je wilt stappen naar voren zetten, maar soms moet je naar achteren. Hoe spijtig dat ook is.’ Blaauw zette eerder al een bijzondere personeelscampagne op om nieuwe mensen te werven en begon zijn eigen college in maart 2018.

Geslaagd? Kom gratis lunchen of dineren

Geslaagd? Kom gratis lunchen of dineren Heb jij of heeft een van je kinderen de examens gehaald? Petje af! Om deze superprestatie te vieren mogen alle geslaagden gratis eten bij een van onze Gastrobars (en Nacarat) tussen 14-21 juni. Reserveren: www.rongastrobar.nl o.v.v. 'geslaagd' (1 geslaagde per tafel en cijferlijst meenemen). Wij kunnen niet wachten je te feliciteren!

Geplaatst door Ron Gastrobars op woensdag 13 juni 2018

Reageer op dit artikel