nieuws

IJsbrant Wilbrenninck naar Lake House Rotterdam

Restaurant 2277

IJsbrant Wilbrenninck naar Lake House Rotterdam
IJsbrant Wilbrenninck en chef Jochem Appel

De Rotterdamse kok IJsbrant Wilbrenninck is maandag 18 maart 2019 fulltime in dienst getreden bij Lake House Rotterdam. Wilbrenninck zal daar het keukenteam onder leiding van chef Jochem Appel verder versterken. Wilbrenninck werd bekend als rechterhand van Herman den Blijker in Las Palmas, alvorens hij aan de slag ging als chef-kok bij Mama Kelly in Den Haag.

Mama Kelly met kip en kreeft van chef IJsbrant Wilbrenninck werd in 2015 met succes gelanceerd in Den Haag en breidde in 2017 uit met een tweede vestiging in de hoofdstad. In Rotterdam is Wilbrenninck ook verantwoordelijk geweest voor de samenstelling van de menukaarten van Cornelis Bar & Kitchen en Sylt Seafood. Woordvoerder Celwin Frenzen vertelt dat IJsbrant ook heeft geholpen bij onder meer de samenstelling van de menukaart bij Lake House Rotterdam. Die samenwerking wordt nu voortgezet in een fulltime dienstverband. ‘Hij was al een klein tijdje weg bij Mama Kelly. Was toe aan een nieuwe uitdaging’, aldus Fenzen.

Over Lake House Rotterdam

Lake House Rotterdam is een paviljoen in het Lage Bergse Bos. Het pand kenmerkt zich door  architectuur, welke volledig in stijl is met de omgeving en met respect voor de natuur. Gasten kunnen er terecht voor zowel lunch als diner, een koffie en een borrel. Het restaurant opende de deuren op 28 september 2018.

Reageer op dit artikel