De Bik Bar Emmen is beste cafetaria

De Bik Bar Emmen is beste cafetaria

Kwalitaria De Bik Bar in Emmen mag zich een jaar lang de nummer 1 cafetaria van Nederland noemen. In de tweede Cafetaria Top 100, een initatief van vakblad Snackkoerier, eindigde De Bik Bar op de eerste plaats, boven respectievelijk Snackpoint Knoors in Berg aan de Maas en Snackcorner Nieuweveld in Hoogvliet.

De Emmense cafetaria is als nummer 1 van Nederland de opvolger van ’t Vosje in Rosmalen, dat vorig jaar de allereerste Cafetaria Top 100 aanvoerde. De Bik Bar stond in dat jaar nog op nummer 19 in de cafetariaranglijst.

De jury is uiterst lovend over De Bik Bar vanwege de familiaire gezelligheid die het bedrijf uitstraalt en het bijzonder kundige en vriendelijke personeel. Daarnaast spreekt de cafetaria alle doelgroepen aan en zijn de geserveerde producten ‘dik in orde’, aldus de jury.

Verregaande gastvrijheid
Ook de nummer twee in de Cafetaria Top 100, Snackpoint Knoors in Berg aan de Maas, oogstte veel lof vanwege zijn verregaande gastvrijheid. En bij Snackcorner Nieuwveld in Hoogvliet, die als nummer drie eindigde, is er volgens de jury sprake van 'service met een oprechte glimlach'.

Snackkoerier maakt de gehele lijst vrijdag 23 december bekend in een speciale uitgave. Tijdens de Horecava begin volgend jaar in Amsterdam worden de cafetariatoppers gehuldigd.

Hygiëne
Getrainde juryleden bezochten het afgelopen jaar honderden cafetaria’s, voordat de ranglijst tot stand kwam. De jury lette niet alleen op smaak en presentatie van de producten, maar ook op zaken als klantvriendelijkheid, hygiëne, assortiment, originaliteit en uitstraling. De beste bedrijven na één jureringsronde werden voor een tweede en soms zelfs derde maal bezocht.

Geen abonnee, maar u wilt wel een exemplaar? Dat kan, stuur ons een mailtje met uw adresgegevens en voor een klein bedrag (€5,-) ontvangt u een Top-100 exemplaar.