Nieuwe directeur voor Hotel de l'Europe

Nieuwe directeur voor Hotel de l'Europe

Bij het Amsterdamse vijfsterrenhotel Hotel de l'Europe vertrekt per 1 april Adriaan Grandia als algemeen directeur. De 53-jarige Didi Whitlau, die nu ...

Grandia werkt 25 jaar bij Hotel de l'Europe dat nog steeds in Nederlandse handen is; eigendom van Heineken. In die 25 jaar heeft hij veel betekend voor de Amsterdamse horeca. Hij kreeg daar onlangs nog de Piet Kranenberg Tourism Award voor en ontving bij diezelfde gelegenheid een oorkonde van de Koninklijke Horeca Nederland.

Grandia en Whitlau werkten de afgelopen 25 jaar al nauw samen. Het hotel onderging verscheidene renovaties en ontving allerlei prijzen. Whitlau kijkt uit naar de baan: 'Er gaan wel wat dingen veranderen. We gaan verbouwen en ook de inrichting aanpakken. Bovendien wil ik een aantal aansprekende evenementen organiseren.'

Zie ook:

Grandia door tot pensioen (december 2006)

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.