Tien kanshebbers Dutch Hotel Award

Tien kanshebbers Dutch Hotel Award

Tien bedrijven dingen mee naar de Dutch Hotel Award 2007. Dat heeft de organisatie van de prestigieuze hotelwedstrijd bekend gemaakt. Onder de kanshebbers zitten enkele klinkende namen.

Tot de kanshebbers behoren NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout, Ibis Amsterdam Airport, het Efteling hotel in Kaatsheuvel, Blooming in Bergen, Kapellerput in Heeze, Banks Mansion in Amsterdam, Château St Gerlach in Valkenburg, Westin Rotterdam, De Sparrenhorst in Nunspeet en het Jolly hotel in Amsterdam.

De tien hotels zijn overgebleven na de eerste selectie uit een totaal van enkele tientallen inzendingen. Onder de kanshebbers vier hotels die al eerder een gooi deden naar de vakprijs voor het beste hotelmanagement van Nederland. Van de tien bedrijven vallen er straks vijf af.

De vijf finalisten moeten zich half mei presenteren in het ING House in Amsterdam. Uiteindelijk blijft een Top-3 over. Die drie bedrijven en managementteams zal de jury bezoeken en nader aan de tand voelen. Begin juni wordt de winnaar van de Dutch Hotel Award 2007 bekendgemaaakt.