The Westin verwent toptennissers

The Westin verwent toptennissers

The Westin Rotterdam is het officiële spelershotel van het ABN Amro-tennistoernooi. Het Rotterdamse tophotel legt de tennissers flink in de watten.

Zo zal het de grote favoriet Rafael Nadal en andere toppers de komende week aan niets ontbreken in het enige vijfsterrenhotel van Rotterdam.

Zo is er een speciaal ingerichte spelerslounge. In deze ruimte zijn onder andere dvd-spelers, internetverbindingen en Nintendo Wii-spelcomputers geïnstalleerd. De tennissers kunnen er verder terecht voor een rustgevende Chinese Jing-thee met acaciahoning en vers geperst grapefruitsap.

Verder krijgen de tennisser ‘Superfoods’ voorgeschoteld, stelt hotelmanager Alex van Gastel. ‘Onze Superfoods zijn gebaseerd op 24 ingrediënten, zoals proteïnepoeder, bosvruchten en sojamelk, die wereldwijd zijn geselecteerd op hun gezondheidswaarde’, aldus Van Gastel.

De torenhoge favoriet, Rafael Nadal, heeft de koningssuite toegewezen gekregen. Het tweekamerappartement van de Spanjaard, met uitzicht op het stationsplein, beschikt over plasmatelevisies, werkplekken met leren stoelen, een gastentoilet en een riante zithoek.

Op de eettafel staat een door al het hotelpersoneel gesigneerde kaart met de felicitaties voor het winnen van de Australian Open. De koningssuite, waar eerder onder andere Bill Clinton sliep, heeft als pronkstuk een bed met een matras viermaal zo dik als een gemiddeld exemplaar.