Claudio Dell’Anno en Xavier Pauwaert zetten Dell’Anno in de markt, nadat ze in 2009 Mijn Restaurant wonnen, schrijft Knack.be. Dit tv-programma kan worden gezien als de Belgische variant op Mijn Tent is Top met Herman den Blijker. ‘Dell’Anno zat vol en ging een jaar later toch failliet. De curator is nog op zoek naar geld dat bij de faling verdween’, aldus het artikel.
In het heropende Dell’Anno zijn de financiële touwtjes in handen van Alain Vandesande. Hij liet een gedeelte herinrichten, verbeterde de akoestiek en legde een tuinterras aan. Op het dak is bovendien een loungeterras, en er is een loungebar met eigen ingang.
De nieuwe chef-kok is Steven Neirynck, maître d’hotel is Thijs Coessens. Zij werkten als duo tien jaar samen in ’t Oud Konijntje in Waregem en hebben de ambitie om in Dell’Anno een Michelinster te koken. Ze omschrijven de keukenstijl in het artikel als ‘traditioneel in een modern jasje’.