Restaurant 't Raadhuis weg uit Heinenoord

Restaurant 't Raadhuis weg uit Heinenoord

Restaurant 't Raadhuis gaat Heinenoord verlaten. De eetgelegenheid van Henrie en Ingrid van der Heijden opent medio 2016 in een nog te bouwen pand aan het Havenfront in het Noord-Brabantse Willemstad en krijgt een andere naam.

'We zijn in ons karakteristieke pand in Heinenoord uit ons jasje gegroeid', zo verklaren Henrie en Ingrid van der Heijden over de verhuizing van restaurant 't Raadhuis.

Te weinig ruimte

'De afgelopen jaren zijn we tegen de grenzen van ons huidige pand aangelopen', aldus Henrie van der Heijden.

'Het bleek steeds lastiger om alle reserveringsaanvragen te kunnen honoreren, we hebben weinig ruimte voor groepen en opslagtekort.'

Willemstad

Media 2016 openen ze in een nog te bouwen pand aan het Havenfront op de kop van de oude haven in Willemstad. De eerste paal gaat in mei de grond in, de opening staat gepland voor medio 2016.

Foodbar

'Deze locatie kregen we aangeboden tijdens onze zoektocht naar een ander pand. Op een perceel van 900 vierkante meter bouwen we een restaurant van 300 vierkante meter, een foodbar en een overkapt terras.'

Nieuwe naam

Gasten kijken in de nieuwe eetgelegenheid uit over het Hollands Diep. Het restaurant krijgt ook een nieuwe naam, die later bekend wordt gemaakt.

Tot aan de verhuizing blijft het restaurant in Heinenoord open. Voor dat pand wordt nog gezocht naar een koper.

GaultMillau

Restaurant 't Raadhuis is aangesloten bij Jeunes Restaurateurs d'Europe, won in 2012 de Gouden Pollepel van AD Rotterdams Dagblad en heeft 14 punten GaultMillau.