Sterrenchefs bieden privédiners aan via Withlocals.com

Sterrenchefs bieden privédiners aan via Withlocals.com

Sterrenchefs Moshik Roth en René Brienen gaan privédiners aanbieden via Whitlocals.com. Voor deze van oorsprong Aziatische dienst - een marktplaats waar reizigers thuisdiners, tours en activiteiten bij de lokale bevolking kunnen boeken - is dit de aftrap op de Nederlandse markt.

Alle thuisdiners hebben iets unieks, zo laat Withlocals.com weten in een persbericht. De dienst betreedt de Nederlandse markt en trapt af met twee door Michelin bekroonde chefs.

Moshik Roth

Tweesterrenchef Moshik Roth van &samhoud places in Amsterdam en René Brienen van Brienen aan de Maas in Well beiden een aantal dinnerparty's aan bij hen thuis.

Vanaf vandaag kunnen 'gepassioneerde thuischefs zich inschrijven op Withlocals.com om hun culinaire kunsten aan te bieden', aldus het platform.

Samen eten

Daarbij ligt de nadruk op het samen eten in intercultureel Nederland. Zowel reizigers als Nederlanders kunnen gebruikmaken van het aanbod van Withlocals.com.

Azië

Withlocals.com is een jaar geleden gestart in Azië. Het concept: 'Een online marktplaats waar trusted locals hun thuisdiners, tours en activiteiten kunnen aanbieden.'

Traveltrend

Dick Koopman van Withlocals.com: 'Het eten bij mensen thuis blijkt in Azië een nog groter succes dan verwacht. Voor ons een reden om deze internationale traveltrend te introduceren in Nederland.'

Spanje

Naast Nederland wordt binnenkort ook de Spaanse markt betreden. Voor beide landen wordt hetzelfde concept gebruikt.