Camping komt met boomstam om in te slapen

Camping komt met boomstam om in te slapen

Camping de Pampel in Hoenderloo biedt haar gasten komend seizoen de mogelijkheid om te overnachten in een 'boomstam'. De boomstam-hutten zijn door de camping ontwikkeld om een bijzondere manier van overnachten aan te bieden, midden op de Veluwe.

Dat daar steeds meer vraag naar is, blijkt uit de populariteit van het 'Drakenei' dat de campingeigenaren op een ander bedrijf van hen, Camping 't Schinkel, aanbieden.

Op Camping de Pampel zijn vijf boomstammen gerealiseerd. Elke boomstam biedt slaapplaatsen aan twee volwassenen en twee (kleine) kinderen. Alle gasten slapen samen in één groot bed met Auping-matrassen! (2,40x2,00 meter). De sanitaire voorzieningen zijn op loopafstand en de camping biedt de mogelijkheid om een ontbijt bij te boeken. De Boomstammen lijken van de buitenkant wel wat op slaapvaten die ook op diverse campings staan.

'We waren op zoek naar een leuke, originele en nieuwe belevenis voor onze gasten en de bezoekers aan de Veluwe. We hebben onze ideeën uitgewerkt en we zijn erg blij met het eindresultaat. Het is leuk dat we nu al veel enthousiaste reacties en aanvragen krijgen', aldus mede-eigenaar Arno Uithol.

Overnachten in een boomstam is mogelijk vanaf 1 april dit voorjaar; de eerste reserveringen zijn gemaakt.