Restaurant Momo Amsterdam komt met sushi 'to-go'

Restaurant Momo Amsterdam komt met sushi 'to-go'

Het Amsterdamse restaurant Momo introduceert haar Sushi Box to-go. Ingrediënten en instructies moeten zorg dragen dat iedereen zelf thuis sushi kan maken. Tegen meerprijs komt een sushi-expert aan huis.

De Momo Sushi Box, á €400, bevat alle benodigde ingrediënten om sushi rolls, hand rolls, nigiri en sashimi voor minimum tien personen te creëren in zowel traditionele als vegetarische varianten. Instructies voor de bereiding zijn bij de box inbegrepen, waarmee het zelfs voor de beginnende sushi-chef eenvoudig zou moeten zijn. Tegen een meerprijs kan echter ook een expert aan huis komen.

Aangepast aan dieet of wensen

De Sushi Box heeft alle ingrediënten om de sushi na te maken die Momo in het restaurant reserveert. De box bevat tonijn, yellowtail, zalm, garnaal, king crab, zalmeitjes, tamago, shiso, bosui, avocado, asperge, komkommer, pikante sesamroomsaus, wasabi, gember, sojasaus, sushirijst, nori en alle benodigde tools. Momo past indien nodig de inhoud aan op speciale wensen en diëten. De Momo Sushi Box is voor minimaal tien personen en kost €400, plus een borg van €200.