Nieuw restaurant voor Amadore in Vlissingen

 Nieuw restaurant voor Amadore in Vlissingen
Jerry van Zuijlen. Beeld van zijn nieuwste zaak staat onder het artikel

Jerry van Zuijlen, eigenaar van Amadore Hotels & Restaurants, heeft een nieuw restaurant aan zijn horecabedrijven toegevoegd. Amadore heeft restaurant Brooklyn in Vlissingen gekocht.

Restaurant Brooklyn ligt aan de boulevard in Vlissingen. Een locatie waar Jerry van Zuijlen ingrijpende plannen voor heeft.

Brooklyn  wordt een paviljoen van Hotel Arion, dat er vlak achter staat en ook tot de Amadore-groep behoort. De keuken wordt werelds en zal kleine gerechten gaan serveren. De inrichting: luxe, art deco.

Ras-ondernemer  

Van Zuijlen kreeg in mei van dit jaar van Misset Horeca de personality award. De ras-ondernemer is al 25 jaar een bekend gezicht in de horeca aan de boulevard van Vlissingen, en daarbuiten. Met zijn imperium Amadore Hotels & Restaurants, drukt Van Zuijlen een stempel op de Zeeuwse horeca en is hij een voorbeeld voor andere ondernemers.  Recent lanceerde hij het plan om een glazen lift te bouwen op de boulevard van Vlissingen. Op die manier wil hij de in zijn ogen mooiste boulevard van Nederland nog mooier maken.

De eigenaar van 9, bijna 10,  horecazaken haalt zijn inspiratie naar eigen zeggen uit zijn gasten en rekent investeringen om naar kopjes koffie.   In de horeca top 100 van 2015 van Misset Horeca staat Amadore op de 72e plaats met 13,7 miljoen euro omzet.

Bekijk hieronder een video van Jerry van Zuijlen uit mei 2015.