Muzikale crowdfunding bij Doppio voor huwelijksreis

Muzikale crowdfunding bij Doppio voor huwelijksreis

Om hun muzikale huwelijksreis te bekostigen gaan verloofden Tryntsje Rinkema en Freerk Siemen Hospes in februari optreden in diverse vestigingen van Doppio Espresso. Gasten kunnen tijdens een optreden doneren of tegen een kleine betaling een verzoeknummer aanvragen.

Tryntsje Rinkema en Freerk Siemen Hospes gaan 15 april trouwen en 1 mei op huwelijksreis. Dit moet een 'muzikale huwelijksreis' van vier maanden door Europa worden. Om deze te kunnen bekostigen, wil het duo geld inzamelen door zoveel mogelijk op te treden. Doppio helpt hierbij; diverse vestigingen bieden het stel daarom tussen 8 en 14 februari een podiumplek.

Doneren en verzoekjes

Tryntsje en Freerk reizen van 8 tot en met 14 februari door heel Nederland om de gasten van Doppio te verrassen met live muziek. Gasten kunnen bijdragen aan de huwelijksreis middels een vrijwillige donatie tijdens het optreden. Daarnaast kan er tegen een kleine betaling verzoeknummers aangevraagd worden.

Valentijnssong

De Doppio Tour eindigt dus op Valentijnsdag, 14 februari. Speciaal voor deze laatste dag wil het stel persoonlijke Valentijnssongs ‘weggeven’. Gasten kunnen vooraf via Facebook een Valentijnsnummer ‘winnen’ door te bieden. Deelnemende vestigingen en tourdata vind je op www.doppio-espresso.nl