Inntel Hotel in centrum Utrecht

Inntel Hotel in centrum Utrecht

In het gebouw naast het Centraal Station van Utrecht komt een Inntel Hotel met 162 kamers. Het viersterrenhotel krijgt een eigen restaurant, wellness en een zwembad. Het hotel krijgt de naam 'Utrecht City.'

Het gaat om het ‘Noordgebouw’ in Utrecht. Inntel hotels heeft de turn-key koopovereenkomst getekend met ontwikkelingscombinatie Noordgebouw Utrecht vof, zo meldt Vastgoedmarkt.

Het viersterren hotel krijgt 162 luxe kamers met onder andere sauna’s en whirlpools. Op de begane grond en eerste verdieping bevindt zich het restaurant. Op de bovenste, elfde verdieping,  bevinden zich de (vergader)zalen, wellness-ruimte met sauna’s en een zwembad.

Karin Geurts

Karin Geurts, directeur Inntel Hotels, kijkt uit naar de opening van het hotel. ‘Een hotel in Utrecht toevoegen aan onze hotelgroep stond hoog op ons verlanglijstje.’

Het Noordgebouw komt direct naast het nieuwe Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. Het Noordgebouw omvat 23.000 m2 groot en bestaat uit de functies kantoren, wonen, retail en hotel met horeca. De bouw is medio 2016 begonnen, de oplevering wordt eind 2017 verwacht.

Inntel heeft nu hotels in Amsterdam, Zaandam, Rotterdam (2), Zutphen en Eindhoven.