Jerry van Zuijlen opent tiende horecazaak

Jerry van Zuijlen opent tiende horecazaak
Jerry van Zuijlen. Beeld van zijn nieuwste zaak staat onder het artikel

Jerry van Zuijlen opent dit voorjaar zijn tiende horecabedrijf binnen de Zeeuwse Amadore groep. Het betreft een nieuwe zaak in Dishoek: grand café Blur. Van Zuijlen kreeg in 2015 de Personality Award van de Top 100 van Grootste Bedrijven en Merken van Misset Horeca. Hij nam toen met zijn groep de 72ste plaats in.

In 2016 stond Amadore op een 74ste plek met een omzet van 14 miljoen euro. Van Zuijlen hoopt dat grand café Blur nog voor Pasen zijn eerste gasten zal ontvangen. Het is het eerste bedrijf van Amadore in Dishoek, naast Vlissingen, Middelburg, Goes en Kamperland. De huidige negen bedrijven in de portefeuille van Amadore omvatten vier hotels en vijf grand cafés.

Blur van blurring

Van Zuijlen zegt in de Zeeuwse media dat het nieuwe grand café niet meer van hetzelfde is. ‘De naam Blur is met zorg gekozen. Blurren verwijst naar de ontwikkeling dat je in een winkel of café verschillende andere activiteiten onder kunt brengen. Kledingwinkels die een koffiehoek hebben of supermarkten met een restaurant.’

Gasten moeten straks bij Blur ook wijn, olie en glutenvrij brood kunnen kopen. Blur komt aan de Kaapduinseweg 26, in Dishoek. Gasten kunnen er terecht voor ontbijt, lunch en diner. Op het menu komen onder andere pizza, pasta en steaks. De zaak krijgt tevens een terras.

De bedrijven van Amadore

Hotel Restaurant Arion - Vlissingen
Café Restaurant Raymondo - Vlissingen
Café Restaurant Stefano's - Vlissingen
Hotel Arneville - Middelburg
MarktCafé - Middelburg
Hotel De Kamperduinen - Kamperland
Café Restaurant Het Postkantoor - Goes
Grand Café Restaurant Jersey - Goes
Stadshotel Goes
Grand café Blur - Dishoek

Meer over Amadore op Misset Horeca

Video: Jerry van Zuijlen: wint Personality Award