Verras met vers getapte yoghurt met De Zuivelmakers yoghurttap

Verras met vers getapte yoghurt met De Zuivelmakers yoghurttap

Yoghurt is veel meer dan het toetje na de maaltijd. Het wordt gegeten als ontbijt, als tussendoortje, bij de lunch en als lekkere snack. Om op de gezonde vraag naar yoghurt in te spelen heeft De Zuivelmakers de yoghurttap geïntroduceerd.

Sponsored content door Zuivelmakers

Met de yoghurttap is het mogelijk op elk moment van de dag en op elke locatie echte, dikke yoghurt te tappen, zowel voor als door de gast. Door het toevoegen van verschillende toppings kan worden ingespeeld op de wens van de gast: van vers fruit, muesli’s, superfoods, honing tot koek- en taartkruimels en chocolade.

De Zuivelmakers, een familiebedrijf midden in het Groene Hart, produceert de yoghurt. De melk komt bij de eigen boeren uit de omgeving vandaan. Samen werken zij aan Duurzame Weidezuivel. Zo lopen de koeien zoveel mogelijk in de wei en worden stappen gezet voor een beter milieu. De yoghurt is dan ook een Erkend Streekproduct.

In de yoghurttap kunnen twee zakken van 10 kilo yoghurt en een zak is goed voor zo’n 45 porties. Er zijn drie soorten yoghurt voor in de tap: een Griekse stijl 0% vet, Mild & lobbige yoghurt en Hangop. Doordat de yoghurt in de zakken constant gekoeld is, blijft deze vers en kan hygiënisch worden getapt.

De yoghurttap is inzetbaar op allerlei locaties. Denk aan ontbijtbuffetten, bedrijfsrestaurants, pretparken en festivals. Met de eindeloze mogelijkheden voor toppings biedt de yoghurttap voor ieder wat wils. Maak voor de gast de lekkerste creaties met verschillende toppings of laat de gast zelf een feestje van zijn yoghurt maken!

Probeer de yoghurttap zelf uit en proef onze heerlijke yoghurt op de Horecava, standnummer 7.460.

Geïnteresseerd in de yoghurttap? Neem dan contact op met onze Accountmanager Bertwin van Vulpen: Bertwin@dezuivelmakers.nl. Of kijk op onze website