Derde plek voor Diverso Nederweert in Terras Top 100 2018

Derde plek voor Diverso Nederweert in Terras Top 100 2018

Met een derde plek in de Terras Top 100 2018 wordt Diverso in Nederweert beloond voor vasthoudendheid en inspanning. En natuurlijk voor de topkwaliteit die ze op het terras leveren. 'Diverso is een topzaak. Je wordt hier volledig in de watten gelegd door de vriendelijke bediening en het lekkere eten.'

Nee, eten speelt geen al te grote rol in de Terras Top 100 2018. Er wordt wel steeds meer op gelet -kwaliteit heeft immers invloed op je terrasbeleving- maar doorslaggevend is het niet. Maar bij Diverso in Nederweert is de Italiaanse kaart van de hand van chef-kok John Beijes de moeite van het noemen waard. Voortreffelijk, lezen we in de rapporten.

Indrukwekkend terras

Maar het terras maakt uiteraard ook indruk. Vrij van zwerfvuil en het terrasmeubilair is in zeer goede staat. De tafels en stoelen zijn brandschoon. Het terras wordt overkapt door een gigantische zonwering, 12 x 12 meter, die in zeer goede Diverso Nederweertstaat is. Indrukwekkend groot en het doet erg gezellig aan.

Het team maakt indruk. De witte brigrade, zoals we eerder al zeiden, onder leiding van John Beijes, maar ook de zwarte brigade. Vriendelijke, frisse medewerkers die een bezoek van begin tot eind tot een feest maken. Met name dat 'eind' wordt nog wel eens onderschat. Maar dat is toch vaak het laatste wat je onthoudt. Dat beseffen ze hier terdege.

Bekijk hier het juryrapport van Diverso

Bekijk hier de ranglijst van de Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.