Gouden Fust voor De Kroon in Wissenkerke

Gouden Fust voor De Kroon in Wissenkerke

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon 'blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling', aldus het juryrapport. Het Gouden Fust is een onderdeel van het kwaliteitsprogramma 'Goed Getapt' van Heineken.

‘Voor ons is het winnen van het Gouden Fust een ‘bekroning’ op ons werk en een verdienste van het hele team', aldus John Baaij van De Kroon. Het Gouden Fust is onderdeel van het kwaliteitsprogramma ‘Goed Getapt’ van Heineken  Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op alle facetten van het vak.

Gouden Fust, Zilveren Fust, Bronzen Fust

Ben de Putter, regiodirecteur Heineken Nederland van Zuidwest-Nederland: ‘Hotel Restaurant Café De Kroon is de terechte winnaar over 2018. Er hangt een heerlijke Zeeuwse gastvrijheid en de onderneming blinkt uit in service en beleving.' Het Zilveren Fust 2018 ging naar Café De Coehoorn in Grave en het Bronzen Fust 2018 was voor Het Hoofdkantoor in Steenbergen.

Heineken Nederland faciliteert al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Op die manier probeert de brouwer samen met de ondernemer de gasten zo optimaal mogelijk te bedienen en er voor te zorgen dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt.'