Landal GreenParks bouwt nieuw park in Lochem

Landal GreenParks bouwt nieuw park in Lochem

Landal GreenParks krijgt er met De Vlinderhoeve een park bij in de bosrijke omgeving van de Gelderse gemeente Lochem. Dit voorjaar opent het park de deuren voor de eerste gasten.

Landal De Vlinderhoeve is een park in ontwikkeling en bestaat op dit moment uit 58 luxe 4-persoons bungalows in diverse typen en een ontvangstreceptie. Uiteindelijk zal Landal De Vlinderhoeve bestaan uit zo'n 150 bungalows en centrale faciliteiten als een binnenzwembad, restaurant en indoorspeelplaats. Ook krijgt het park de beschikking over een adventure golf en worden er nog diverse woningtypes toegevoegd.

'Met Landal De Vlinderhoeve bieden we onze gasten een waar stukje natuurschoon in een van de mooiste delen van het land. De ligging en uitstraling passen perfect bij Landal. Er wordt hard gewerkt om het park gereed te maken voor de eerste gasten op 26 april', aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Landal GreenParls staat met een omzet van 362 miljoen euro op plek 4 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.